Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar kurset?

Selve kursfilmene tar ca 30 minutter, og kontrollspørsmålene tar ca 15-20 minutter, så hvis du setter av en liten time er du innafor!

Hvor mye koster et kurs?

Prisen per lisens starter på 449,- eks. MVA. Ved kjøp av 100 eller flere lisenser, nedjusteres prisen per lisens til 399,- eks. MVA. Ved kjøp av 500 eller flere lisenser, nedjusteres prisen per lisens til 349,- eks. MVA. 

Finnes kurset på engelsk?

Kurset er tekstet og oversatt til engelsk av oversettelsesbyrået Samtext as. The course is subtitled and translated into English by the translation agency Samtext as.

Hva skjer hvis vi ikke bruker opp lisensene våre?

Ubrukte lisenser vil automatisk bli overført til neste 12 mnd-periode. Slik vil du få tilgang på alle lisensene du har betalt for, selv om du ikke har brukt de opp.

Hvordan kan jeg vite at mine ansatte faktisk har tatt kurset?

På min side har du full oversikt over hvem av dine ansatte som har tatt kurset og når de har tatt det. Ikke no vits å prøve å jukse her i gården.

Jeg trenger praktiske øvelser i tillegg til teoretisk kurs, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss! Vi har folk som kan gjennomføre praktiske slokkeøvelser, evakueringsøvelser mm.

Krever kurset noen forkunnskaper?

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Hvordan får mine ansatte tilgang til kurset? 

Når du har kjøpt og mottatt lisensene, mottar du én link. Den linken distribuerer du til dine ansatte. De ansatte klikker på linken, lager bruker og gjennomfører kurset. Lisensene utløses automatisk når dine ansatte har fullført kurset. 

Passer kurset for min bransje?

Nåværende versjon er et grunnleggende kurs som som passer for alle, men innen kort tid vil vi tilby en skreddersydd løsning som inneholder mer spesialiserte temaer. Har du noen spesielle behov hadde vi blitt veldig glade for noen tips!

Er kurset laget i henhold til lovverket?

Kurset er laget i henhold til lov om brannvern §13 og Forskrift om brannforebyggende tiltak og tilsyn §3-3 som krever at alle ansatte i særskilte brannobjekter skal gjennomføre kurs i brannvern og beredskap.

Kan kurset gjennomføres på mobilen?

Kurset kan gjennomføres på alle flater!